De wervelwind profeet

 

http://www.nealfrisby.nl/images/stories/online-afbeeldingen/de-wervelwind-profeet.jpgLaat ons op deze webpagina Gods tekenen in beschouwing nemen! De Heere beweegt nu haastig in Zijn wolk om Zijn uitverkorenen uit te kiezen! - Hieronder volgt een korte aanhaling uit een speciale brief van broeder Neal Frisby genaamd “De wervelwind profeet”. Behalve de speciale brief met de titel “De wervelwind profeet” kunt u tevens andere titels kiezen zoals Het nummer, het merkteken en het beest, De vreugde van het getuigen of Het noodzakelijk geheim voor geluk. In de speciale brief “De wervelwind profeet” zullen we een beetje over Gods tekenen spreken. En nu een aanhaling vanuit de speciale brief “De wervelwind profeet” van broeder Neal Frisby;

 

''Laat ons deze engel des Heeren in beschouwing nemen, die weer opnieuw tevoorschijn komt in een bediening voor Zijn uitverkorenen! De Engel des Heeren is in de vuurkolom en wolk; de uitverkorenen worden door de vuurkolom geleid, de ster in de wolk! Het is de Hoeksteen (Capstone) engel! De engel des Heeren is Gods eigen manifestatie van absolute Godheid! De wolk van leven!'' – ''Hij verschijnt in de meest belangrijke gelegenheden, en wanneer er iets groots staat te gebeuren! Laat ons het Schriftuurlijke patroon volgen betreffende deze verschillende verschijningen.'' In Openb. 10:1, ''openbaart hem in een wolk, regenboog, donder, vuur en stem gedonder, vuur en stem met een boodschap!'' (rol) – Dit is hetzelfde waar we net over gesproken hebben aangaande wat de profeet zag in Ezech. 1:4, 26-28 en Ezech. hoofdstuk 2. Weer opnieuw in Richteren 6:11-13, ''de engel des Heeren bracht een dramatische verschijning tot stand! – Het openbaart dat Hij op het punt stond om wonderen te verrichten! (Einde aanhaling)

 

Klik hier en lees de gehele speciale brief “De wervelwind profeet” van broeder Frisby.

 

     Meer lektuur aangaande Gods belangrijke eindtijd werk

De engel des Heeren is als nooit eerder daarvoor voor ons. Laat ons onze harten toebereiden. - Behalve de speciale brief "De wervelwind profeet" kunt u op onze website onder het kopje bibliotheek gratis enkele andere publicaties uit broeder Frisby's Hoofdsteen archief lezen. Onder het kopje beschikbare artikelen kunt u behalve de speciale brief "De wervelwind profeet" tevens vele andere literatuur van Broeder Frisby bestellen.

 

     Contactinformatie

De preek "DE PROFEET EN DE LEEUW! C89" is nu beschikbaar. Bel, schrijf of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons a.u.b. voor de lektuur, uw gebedsverzoeken of als u vragen hebt met betrekking tot de speciale brief "De wervelwind profeet".

 

 

De engel des Heeren legert Zich rondom degenen, die Hem vrezen, en bevrijdt hen! - Kies een van de volgende links om meer te leren: | Gods eeuwige Woord | wijsheid | Bijbel | de uitverkorenen | de Engel des Heeren | God | wonderen van voorziening | de goede Herder.