Home

 

Het volk des Heeren en boodschapper worden in dit uur onthuld - Gods veelvoudige plan en wijsheid doet het - het is een levende werkelijkheid voor ons! - Romeinen 8:14, 28-31 - Openbaring 8:1 - Openbaring 10:4-7 - Mark 12:10 - De Hoeksteen Hoofd des hoeks! Dit was het werk van de Heere en het is wonderlijk in onze ogen!

 
Broeder Neal Frisby predikte het evangelie van onze Heer Jezus Christus sinds 1960, in die tijd werkte God grote wonderen door hem, Genezingen van allerlei ziektes en kwalen!

 

God gaf broeder Frisby ook de gave van profetie en hij publiceerde in de afgelopen 45 jaren alles wat aan hem geopenbaard werd, als de geest van God over hem bewoog om het te openbaren.

 

Broeder Frisby richtte de Miracle Live en Capstone Ministries op en de Tempel welke hij benoemde als Capstone Cathedral dat is gelegen in de buurt van Tatum en Shea Blvd. in Noord-Phoenix Arizona.

 

In de afgelopen jaren zijn door deze bediening heen velen gezegend en genezen en wij zijn trots om een aantal van deze hier te presenteren als wij deze website wijden aan de bevordering van Gods werk. 

    

 

 

   

the-translation-alert-website www.thetranslationalert.org NIEUW

 

links Links GEÜPDATET

    

 

 

 Houdt de bibliotheek in de gaten terwijl we steeds meer van deze geweldige bediening publiceren.